Vištienos krūtinėlės kepsneliai su migdolais

Įprastus vištienos kepsniukus galima puikiai pagardinti migdolų puselėmis.




Vištienos filė
Smulkintų migdolų
Kiaušinis
1 šaukštelis druskos
3 šaukšteliai vištienos prieskonių
0,5 šaukštelio kvapniųjų pipirų, kalendros, baziliko
Džiūvėsėliai

Vištienos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, išmušame ir 2 val. pamerkiame į kiaušinio, druskos ir prieskonių mišinį. Prieš dėdami kepsnelius į keptuvę juos iš visų pusių apibarstome džiūvėsių ir migdolų mišiniu. Kepsniukus kepame apie 15–20 min.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Kalakutienos kepsneliai

Jogurtinis pyragas