Juodųjų serbentų uogienės blyneliai
Blyneliai mane žavi galimybe eksperimentuoti ingredientais. Štai ir dabar pasukus galvą sumąsčiau įdėti juodųjų serbentų uogienės. Kadangi ji pas mane yra naminė, ne per daug saldi, tai blyneliai gavosi skanaus egzotiško skonio. Su kitos rūšies ar parduotuvininias džemais, vėl išeitų kitoks skonis.
5 šaukštai 40
proc. riebumo grietinė
2 kiaušiniai
5 valgomieji
šaukštai cukraus pudros
1 valgomasis
šaukštelis vanilinio cukraus
žiupsnelis kėlimo
miltelių
20 ml 10 proc.
grietinėlės
1 valgomasis
šaukštas juodųjų serbentų uogienės
Miltai
Kiaušinius
išplakame ir išmaišome su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, grietine,
kepimo milteliais. Įdedame šaukštą uogienės ir beriame miltus. Viską maišome,
dedame išpaktą grietinėlę. Blyneliai kepami įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių
aliejaus.
Komentarai
Rašyti komentarą