Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Tai paprastas, nesunkiai pagaminamas kremas. Jo skonį galima prisitaikyti sau beriant cukrų - jei norite, kad labiau jaustųsi aštresnis sūris - berkite cukraus pudros mažiau.




 250 g „Philadelphia“ sūrio
150 g cukraus pudros
100 g. sviesto
Kavos, arbatos ar alkoholio sulaistymui
Kakavos ir cukraus pudros viršui
2 torto papločiai


Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra, tada sudedame „Philadelphia“ sūrį ir viską vėl gerai išsukame, kad neliktų gumuliukų.
Papločius vėl ėmiau pirktinius kakavinius ir sulaisčiau juos kava su brendžiu.
Sutepame papločius, apibarstome torto viršų kakavos ir cukraus pudros mišiniu, dar galima pagardinti ir tarkuotu šokoladu.
Pastatome tortą kelioms valandoms į šaldytuvą.
 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Grietinės kremo tortas