Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu
Tai paprastas, nesunkiai pagaminamas kremas. Jo skonį galima prisitaikyti sau beriant cukrų - jei norite, kad labiau jaustųsi aštresnis sūris - berkite cukraus pudros mažiau.
250 g „Philadelphia“ sūrio
150 g cukraus pudros
100 g. sviesto
Kavos, arbatos ar alkoholio sulaistymui
Kakavos ir cukraus pudros viršui
2 torto papločiai
Kambario temperatūros sviestą
išsukame su cukraus pudra, tada sudedame „Philadelphia“ sūrį ir viską vėl gerai
išsukame, kad neliktų gumuliukų.
Papločius vėl ėmiau pirktinius
kakavinius ir sulaisčiau juos kava su brendžiu.
Sutepame papločius, apibarstome
torto viršų kakavos ir cukraus pudros mišiniu, dar galima pagardinti ir
tarkuotu šokoladu.
Pastatome tortą kelioms valandoms
į šaldytuvą.
Komentarai
Rašyti komentarą