Vištienos krūtinėlės suktinukai su trešnėmis

Paprastai mėgstu grynos mėsos patiekalus, be jokių įdarų, tačiau vasarą buvo likę keletas trešnių tad nusprendžiau pabandyti pasikepti su jomis vištienos suktinukus. Tai dariau pirmą kartą, todėl buvo gana sunku "vynioti", bet vis tiek šiokie tokie suktinukai išėjo :D Uogos suteikė mėsai gaivumo. Skaniausia buvo patiekalą valgyti šiltą.

5–8 trešnės
Vištienos filė
Kiaušinis
1 šaukštelis druskos
0,5 šaukštelio juodųjų kvapniųjų pipirų
0,5 šaukštelio baziliko
Žiupsnelis imbiero
3–4 šaukšteliai vištienos prieskonių
Džiūvėsių

Vištienos filė supjaustome gabaliukais, išmušame ir pamerkiame į kiaušinio, druskos, pipirų (jų galima dėti ir mažiau) ir kitų prieskonių plakinį. Paliekame porą valandų pasimarinuoti. Tada imame mėsytę, dedame per pusę perpjautos trešnės puseles ir susukame. Suktinuką apvoliojame džiūvėsiais. Kepame keptuvėje įpylę alyvuogių aliejaus kol gražiai apskrus.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas