Vištienos krūtinėlės suktinukai su trešnėmis
Paprastai mėgstu grynos mėsos patiekalus, be jokių įdarų, tačiau vasarą buvo likę keletas trešnių tad nusprendžiau pabandyti pasikepti su jomis vištienos suktinukus. Tai dariau pirmą kartą, todėl buvo gana sunku "vynioti", bet vis tiek šiokie tokie suktinukai išėjo :D Uogos suteikė mėsai gaivumo. Skaniausia buvo patiekalą valgyti šiltą.
5–8 trešnės
Vištienos filė
Kiaušinis
1 šaukštelis
druskos
0,5 šaukštelio
juodųjų kvapniųjų pipirų
0,5 šaukštelio
baziliko
Žiupsnelis
imbiero
3–4 šaukšteliai
vištienos prieskonių
Džiūvėsių
Komentarai
Rašyti komentarą