Biskvitiniai blyneliai su šokolado gabaliukais
Šie blyneliai labai skanūs tik išimti iš keptuvės,
galima juos pagardinti vyšnių džemu ar kokia uogiene. Šalti nebebūna tokie
purūs, bet kaip užkandėlė prie arbatos ar kavos tikrai tiks. O ir gaminimas paprastas, ir produktų įmantrių nereikia.
2 kiaušiniai
2 v. š.cukraus
5 v. š. miltų
Riekelė (gabaliukas) sviesto
50 g juodojo šokolado
Trynius išsukame su cukrumi iki baltumo. Įdedama
truputį sviesto: užtenka vieno atpjauto nedidelio gabaliuko (riekelės). Viską
gerai išmaišome. Suberiame 2 šaukštus miltų. Išmaišome. Į masę sukrečiame
išplaktus baltymus. Po to beriame po vieną šaukštą likusius miltų (5 šaukštai).
Galiausiai įmaišome sutrupintą šokoladą. Iš gautos masės kepame blynelius.
Komentarai
Rašyti komentarą