Biskvitiniai blyneliai su šokolado gabaliukais


Šie blyneliai labai skanūs tik išimti iš keptuvės, galima juos pagardinti vyšnių džemu ar kokia uogiene. Šalti nebebūna tokie purūs, bet kaip užkandėlė prie arbatos ar kavos tikrai tiks. O ir gaminimas paprastas, ir produktų įmantrių nereikia.




2 kiaušiniai
2 v. š.cukraus
5  v. š. miltų
Riekelė (gabaliukas) sviesto
50 g juodojo šokolado
 

Trynius išsukame su cukrumi iki baltumo. Įdedama truputį sviesto: užtenka vieno atpjauto nedidelio gabaliuko (riekelės). Viską gerai išmaišome. Suberiame 2 šaukštus miltų. Išmaišome. Į masę sukrečiame išplaktus baltymus. Po to beriame po vieną šaukštą likusius miltų (5 šaukštai). Galiausiai įmaišome sutrupintą šokoladą. Iš gautos masės kepame blynelius.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas