Vaflių skonio didieji blyneliai



Tikrai nerealiai naminius vaflius primenantys blyneliai.


2 kiaušiniai
6 šaukštai cukraus
150–200 ml pieno
8 šaukštai miltų

Kiaušinius sumaišome su cukrumi, pilame pieną ir beriame miltus. Tešlos turėtų būti skysta, kaip kepant lietinius. Įkaitiname keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus ir 2 šaukštus tešlos. Šiek tiek paverčiame keptuvę į šalis, kad susiformuotų blynas. Kitus blynus jau kepiau be aliejaus. Kadangi dėjau daugiau cukraus – atšalę blyneliai buvo iš kraštų traškantys, skoniu priminė vaflius.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas