Vištienos salotos su graikiškais riešutais



Žodis salotos, paprastai sako, kad bus kokios nors žolės panaudotos valgyje. Šiame patiekale jų nėra, bet aš vis tiek vadinu tai salotom, nes mišrainė kažkaip nelabai gražiai skamba :D 
Vietoj graikiškų riešutų teko dėti ir kepintus migdolus, tačiau graikiniai riešutai tiko geriausiai skonio atžvilgiu.




Virtos vištienos krūtinėlės (koks ketvirtadalis)
Saujos graikiškų riešutų
2–3 puselių konservuotų persikų
1 valgomojo šaukšto majonezo


 
Supjaustome išvirtą vištienos krūtinėlę, sudedame pakepintus graikiškus riešutus, supjaustytus konservuotus persikus ir viską išmaišome su majonezu. Paprasta, bet sotu, o persikas suteikia salotoms gaivumo.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas