Moliūgų ir apelsinų uogienė

Tai dar vienas moliūgų uogienės variantas, bet skirtingai negu su obuoliais ir citrina - išėjo švelnesnė, skystesnė. Todėl tikrai nereikia bijoti dėti daugiau prieskonių verdant šią uogienę.




1,5–2 kg moliūgo
1 kg cukraus
3 apelsinai
2 citrinos
po 1 šaukštelį imbiero, cinamono

Moliūgą nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, užpilame cukrumi, supilame išspaustas citrinų sultis ir apelsinų minkštimą, suberiame prieskonius. Jų galima dėti ir daugiau, nes įdėjus po vieną šaukštelį cinamono ir imbiero uogienė yra labai švelni. Maišydami verdame ant silnos ugnies            apie 1 val.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas