Vištienos krūtinėlės kepsneliai su migdolais

Įprastus vištienos kepsniukus galima puikiai pagardinti migdolų puselėmis.




Vištienos filė
Smulkintų migdolų
Kiaušinis
1 šaukštelis druskos
3 šaukšteliai vištienos prieskonių
0,5 šaukštelio kvapniųjų pipirų, kalendros, baziliko
Džiūvėsėliai

Vištienos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, išmušame ir 2 val. pamerkiame į kiaušinio, druskos ir prieskonių mišinį. Prieš dėdami kepsnelius į keptuvę juos iš visų pusių apibarstome džiūvėsių ir migdolų mišiniu. Kepsniukus kepame apie 15–20 min.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas