Vištienos krūtinėlė kario marinate

Su vištienos filė tenka kiekvieną kartą vis kaip nors paeksperimentuoti. 99 procentai eksperimentų būna sėkmingi. Vienintelis minusas, kuris ištinka - tai kokio nors ingrediento kiekio neapskaičiavimas, nors marinatą visada ragauju. O jei kartais per sūru būna, tai net cukriuko šliūkšteliu :D


Vištienos filė
3–4 šaukštai majonezo
1 šaukštelis druskos
3 šaukšteliai vištienos prieskonių
2 šaukšteliai kario

 Vištieną supjaustome gabaliukais ir išmušame. Į dubenį sudedame majonezą, druską, karį ir vištienos prieskonius. Viską gerai išmaišome ir sudedame vištieną. Paliekame pasimarinuoti apie 1–1,5 val. šaldytuve. Paskui įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir kepame apie 20 min. vis pavartydami, kad kepsneliai gražiai apskrustų.
Iškepta vištiena yra sultinga, aromatinga. Kas nelabai mėgsta aštrumą, gali šiek tiek mažiau dėti kario.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas