Vištienos krūtinėlė su cinamonu

Cinamonas paprastai man asocijuojasi su saldžiais kepiniais, bet įbėrus jo į „mirkalą“, kuriame vyštytės krūtinėlė marinuojasi, gausime įdomaus, pikantiško poskonio kepsnius. 
Cinamono reiktų dėti savo nuožiūra, nes jeigu jo padauginsite kepsnelius bus galima traukti į meksikietiškos virtuvės meniu. Cinamonas suteikia aštrumo.


Vištienos filė
1 kiaušinis
2 šaukštai majonezo
1 šaukštelis druskos
3 šaukšteliai vištienos prieskonių
Pusė šaukštelio imbiero
1–1,5 šaukšteliai cinamono
Žiupsnelis juodųjų kvapniųjų pipirų
 
Vištieną supjaustome gabaliukais ir išmušame. Dubenyje suplakame kiaušinį su druska, suberiame prieskonius ir įdedame majonezo. Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti apie 1–1,5 val. šaldytuve. Paskui įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir kepame apie 20 min. vis pavartydami, kad kepsneliai gražiai apskrustų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas