Tiramisu
Labai mėgstu šį itališką desertą, bet kiek teko valgyti, net ir Italijoje, jo skonis bei pateikimas – visur skiriasi.
Dubenyje išmaišome
maskarponę, supilame su cukrumi išsuktus kiaušinių trynius, paskui įdedame
šaukštą karamelės. Į masę sukrečiame išplaktą grietinėlę. Viską gerai
išmaišome.
500 g maskarponės
250 g riebios grietinėlės
Karamelinio
padažo arba karamelizuoto pieno
2 kiaušinių
trynių
Kavos
Brendžio
Kakavos
Biskvito
Į
formelę dedame biskvitą, jį sulaistome kava, pagardinta brendžiu. Ant viršaus
uždedame mažą arbatinį šaukštelį karamelės, paskui jau dedame kremą. Ant jo vėl
kitą dalį biskvito, jį vėl sulaistome, užkrečiame kremo ir apibarstome kakava.
Komentarai
Rašyti komentarą