Karšti sumuštiniai


Niekada nesu tokių dalykų kaip karšti sumuštiniai valgiusi ir kreivai į juos žiūrėjau. Tačiau vieną vakarą, net nežinau kodėl, nusprendžiau pabandyti išsikepti ir PAVYKO !!! Tikrai nemaniau, kad bus TAIP skanu. O su taure vyno išėjo tikrai nuostabi lengva vakarienė. Dabar dažnai įsimetu į keptuvę tokį sumuštinuką, ypač skanu kepant padarytą su Gardėsio „Tip Top“. Dviejų kąsnių sumuštinukai išeina :D




1 Porcijai

2 riekelės sumuštinių duonos
Kiaulienos kumpis
Vištienos krūtinėlė
Olandiškas sūris
Majonezas ar pomidorų padažas (nebūtina)

Ant duonos riekės dedame kumpį. Kadangi riekė buvo didelė tai sutalpinau du gabaliukus, ant viršaus dedame olandiško sūrio riekelę, patepama trupučių majonezo ar pomidorų padažu, tada dedame vištieną (vakuuminė irgi plonai pjaustyta, todėl vėl 2 gabaliukai suėjo) ir užvožiame viską antra duonos rieke.
Įkaitiname keptuvę, įpilame lašelį alyvuogių aliejaus ir dedame kepti sumuštinį. Kepame, kol jis gražiai apskrus iš visų pusių.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas