Vištienos krūtinėlės kepsneliai mirkyti piene su ryžių prieskoniais
Labai mėgstu vištienos
krūtinėlę, tad daugiausia su ja ir eksperimentuoju. Kiekvieną kartą maišant
skirtingus prieskonius, kepsniukai būna vis kitokio skonio. Po vienos kelionės
į Turkiją, liko ryžių prieskonių, kurių taip ir nepanaudojau, nes su ryžiais
man jie nepatiko. Išmesti gaila. Tad grįžus iš darbo pagalvojau, o ką, jei
pabandyčiau jais pagardinti vištienos krūtinėlę. Atsidarius šaldytuvą pamačiau,
kad yra pieno, tad nusprendžiau pamirkyti mėsytę būtent piene. Rezultatas
viršino lūkesčius. Kepsniukai išėjo labai minkšti, sultingi, aromatingi.
Vištienos filė
Pieno (150 ml)
1 šaukštelis druskos
Pusė šaukštelio baziliko, juodųjų kvapniųjų
pipirų
1 šaukštelis vištienos prieskonių
3–4 šaukšteliai ryžių prieskonių
Džiūvėsėliai
Komentarai
Rašyti komentarą