Tekilos ir sulčių kokteilis



Tai, kad tekilą kuo puikiausiai galima maišyti su tam tikrais sulčių gėrimais atradome su geriausia drauge Joana Egipte. Prekybos centre neradom klasikinių apelsinų sulčių, tad čiupom „Happy day“ juodųjų serbentų ir vyšnių gėrimų pakuotes ir viešbutyje pabandėm skiesti tekilą. Tiek ir su juodaisiais serbentais, tiek ir su vyšniom, skonis buvo puikus. Šio pavadinimo sulčių mačiau ir „Norfoje“, tad tokiu kokteiliuku galiu mėgautis ir namie.

200 ml sulčių gėrimo (vyšnių arba juodųjų serbentų)
50 ml arba 100 ml tekilos

Paruošimas yra be galo paprastas: sumaišome tekilą su sultumis. Proporcijas, žinoma, galima keisti, prisitaikyti savo skoniui.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varškės ir obuolių pyragas

Tortas su „Philadelphia“ sūrio kremu

Grietinės kremo tortas