Tekilos ir sulčių kokteilis
Tai, kad tekilą kuo
puikiausiai galima maišyti su tam tikrais sulčių gėrimais atradome su geriausia
drauge Joana Egipte. Prekybos centre neradom klasikinių apelsinų sulčių, tad
čiupom „Happy day“ juodųjų serbentų ir vyšnių gėrimų pakuotes ir viešbutyje
pabandėm skiesti tekilą. Tiek ir su juodaisiais serbentais, tiek ir su vyšniom,
skonis buvo puikus. Šio pavadinimo sulčių mačiau ir „Norfoje“, tad tokiu
kokteiliuku galiu mėgautis ir namie.
200 ml sulčių gėrimo (vyšnių arba juodųjų serbentų)
50 ml arba 100 ml tekilos
Paruošimas yra be
galo paprastas: sumaišome tekilą su sultumis. Proporcijas, žinoma, galima
keisti, prisitaikyti savo skoniui.
Komentarai
Rašyti komentarą